sponsors bedankt

Sponsors bedankt voor uw waardevolle bijdrage

 

Geachte mevrouw, mijnheer

Met deze brief wil de stichting Techniekwedstrijd Rivierengebied u heel hartelijk danken voor uw waardevolle bijdrage aan het afgelopen seizoen. Zonder uw ondersteuning was het voor ons onmogelijk geweest deze manifestatie te organiseren en zo de leerlingen van groep 7 en 8 van de basis scholen in de gehele regio op een leuke en spannende manier in aanraking te laten komen met techniek.

Het thema was pretparken en er is met veel plezier aan gewerkt. De meest creatieve werkstukken werden tentoongesteld tijdens de slotmanifestatie in juni.

De voorbereidingen voor de wedstrijd van 2018 is in volle gang. Het thema wordt dit jaar “VERTICAAL TRANSPORT”.  De startmanifestatie is op woensdag 7 maart 2018 en vindt plaats bij Kraanverhuur Schiltmans b.v. in Tiel. De slotmanifestatie is op vrijdag 15 juni 2018 bij bouwmensen in Geldermalsen. Ook dit jaar verwachten we weer zo’n 1000 leerlingen, die ruim 200 werkstukken zullen maken.

De techniekwedstrijd onderscheidt zich door het directe contact met de basisscholen en het aanbieden van een kant en klare wedstrijd formule met gratis materiaal en deskundige begeleiding. Daarnaast willen we het evenement graag uitbreiden met meer deelnemers en ondersteuning met workshops voor leerkrachten. Het afgelopen jaar is dat met succes van start gegaan en ook dit jaar staan een tweetal workshops op het programma. Leerkrachten krijgen daar ondersteuning om hun leerlingen weer op weg te helpen.

Mogen we weer op uw hulp rekenen?

We horen graag van U of we ook dit jaar weer op uw hulp mogen rekenen. Voor meer informatie kunt u mailen met Wout Broekhuizen. wga.broekhuizen@hotmail.com. We zijn zo vrij alvast een inschrijfformulier voor de nieuwe wedstrijd op de website te plaatsen.

Met vriendelijke groet,
STICHTING TECHNIEKWEDSTRIJD RIVIERENGEBIED
Koos Karsijns, voorzitter